Referentie

 

"Een jaar geleden was mijn administratie een puinhoop en gaf ik veel meer geld uit dan ik me kon veroorloven. Dankzij Joke zitten nu alle rekeningen en andere financiële documenten in een ordner. Op alfabetische volgorde. En door wat eenvoudig maar doeltreffend advies van Joke is het gat in mijn hand ook weer dicht."

 

Kim Bunnik

 

"Joke heeft een belangrijke en substantiële bijdrage geleverd aan de opzet en ontwikkeling van FNV Zelfstsandigen. Ze is verantwoordelijk geweest voor de opzet en implementatie van een nieuw ledenadministratiesysteem. Een zeer complex project dat tot tevredenheid is afgerond. 

In de functie van project-/ en beleidsmedewerker heeft zij projecten opgezet en gecoördineerd die als doel hadden de eigen organisatie en/of de positie van de ZZP-er te optimaliseren. Joke is een harde werker, consciëntieus, betrouwbaar en heel loyaal. Zij heeft "hart voor de zaak", een goed analytisch vermogen en een resultaat- en praktijkgerichte werkwijze. Coördineren, organiseren en bewaken zijn bij haar in uitstekende handen".

 

Marjan van Noort  oud directeur FNV Zelfstandigen

 

"Joke heeft een grote mate van persoonlijke betrokkenheid, is zeer kundig, nauwkeurig en betrouwbaar!"

 

Annie Hijnen financieel medewerker FNV Zelfstandigen